top of page

Sikerdíjas munkahelyteremtő tanácsadás vissza nem térítendő támogatással

Tanácsadó szolgáltatásunk keretében nemcsak felkészült munkatársat foglalkoztathat, hanem a legkedvezőbb támogatási formát nyújtjuk Önnek teljeskörű ügyintézéssel, akár 2 mFt bértámogatással. Szolgáltatásunk sikerdíjazású, a sikerdíj a támogatási pályázat aláírásakor esedékes.

A munkahelyteremtés nemzetgazdasági prioritás, célja a helyi gazdaság megerősítése, a vállakozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepük, piaci pozícióik bővítése, új munkahelyek létrehozását eredményező beruházások támogatása.

A vállalkozások számára több támogatás áll rendelkezésre a gazdasági, társadalmi és munkaerő-piaci megerősödés támogatására. Ha az Ön vállalkozása a közeljövőben új munkavállaló alkalmazását tervezi, foglalkoztatásra akár több, mint 2 mFt vissza nem térítendő támogatást hívhat le.


Komplex sikerdíjas szolgáltatásunk keretében előkészítjük a támogatási szerződést, és lebonyolítjuk a teljes pályázati szolgáltatást.

Igény esetén a kiválasztási folyamatban is résztveszünk.


A szolgáltatás díjai - a díjak mindenesetben a vissza nem térítendő támogatási szerződés aláírásakor esedékesek.

Komplex pályázati elkészítő szolgáltatás: 10 % sikerdíj, mely a támogatási szerződés aláírásakor esedékes


A támogatás feltételei:

  • Nullás adóigazolás vagy adófolyószámla

  • Cégkivonat

  • Aláírási címpéldány

  • A cég átlagos foglalkoztatott létszáma nő a program nyomán - új munkavállaló foglalkoztatása

Szükséges, hogy a munkavállaló felvétele a kérelem benyújtását megelőző 6 havi átlagos statisztikai létszámhoz viszonyítva a munkavállalói létszám nettó növekedését eredményezze. A munkaadónak vállalnia kell, hogy a foglalkoztatási kötelezettség alatt közös megegyezéssel nem szünteti meg a résztvevő munkaviszonyát, valamint, hogy a foglalkoztatási kötelezettség alatt a munkaadó működésével összefüggő okból történő felmondással nem szünteti meg a résztvevő, illetve a vele azonos vagy hasonló munkakörben foglalkoztatott munkavállalók munkaviszonyát.


Keresse tanácsadónkat, vagy töltse ki a jelentkezési lapot, visszahívjuk!

Kuremszki Andrea

Közgazdász, tanácsadó

+36703835025

A Jelentkezési lap kitöltéséhez kattintson ide!




Legfrissebb...
Korábbi bejegyzések
Csatlakozz!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page