Csapatunk

Adománybolt munkatárs

e-mail: kockaadomanybolt@gmail.com

tel.: +36703770461

A Kocka Adománybolt vezetője és lelke.

Nagy szerepe van abban, hogy kis üzletünket szeretik és ismerik a VIII. kerületben!

Kovács Hédi

kommunikációs munkatárs, szakmai asszisztens

e-mail: hedi@ittvagyok.org

tel: +36304612800

Sok éven át, az informatika, illetve azt követően a reklámok világa volt "a szakmai otthonom". 2017 márciusában csatlakoztam a HAT Alapítvány csapatához. Feladataim közé tartoznak, szervezési és kommunikációs feladatok, a GUDI Kuponoldal ajánlatainak adminisztrációja, státuszok készítése, és a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartás. Ars Poeticám: „Írni és élni hagyni!”! Ebből, következik, hogy a kommunikáció során felmerülő számtalan szövegírási feladat is – nagy örömömre - a munkám része!

Kudich Szűcs Mónika

e-mail: moni@ittvagyok.org

Kuremszki Andrea

e-mail: andi@ittvagyok.org

Amit a legjobban szeretek: csapatban dolgozni, jó dolgokért!
Szívügyem az esélyegyenlőség megvalósulásának elősegítése a társadalom és a gazdaság minden területén. A felelős vállalati és polgári gondolkodásmód alapjainak megerősítése.
Szeretném elősegíteni, hogy minden segítő szándékú kezdeményezést siker koronázzon, melyhez szakmai és szervezeti hátteret igyekszünk nyújtani.
Résztvenni, összefogni, alkotni!

Lukács Anikó

e-mail: ittvagyok@ittvagyok.org

Képzéseket vezetek, fiataloknak segítek eligazodni a kommunikáció és a munka világában.

Nonprofit pályámat az Otthon Segítünk Alapítványnál kezdtem, azóta is sokat dolgozom családokkal, anyákkal.

Martí Árpád

Kocka Adománybolti pénztáros, bolti kisegítő

e-mail: kockaadomanybolt@gmail.com

tel: +36305863126

1983-ban születtem Barcelonában, 1984 óta élek itt Magyarországon. Szeretek segíteni másoknak, időt szentelni új ismeretek elsajátításához, igyekszem minden dologból a lehető legjobbat kihozni. Alapvetően csendes, szemlélődő, szorgalmas és kitartó vagyok. 2017 júliusa óta dolgozom a Kocka Adományboltban, élvezem, és szeretem, hogy emberek közt lehetek, tanulhatok mások élethelyzeteiből is. Szabadidőmben kirándulok, olvasok gasztronómiai,egészségügyi turisztikai és krimi műfajban, nagyon szeretem a zenét majdnem minden stílusban, úszni, futni, táncolni, nyelvet tanulni.

Mészáros Lia

Hr munkacsoport vezető

e-mail: lia@ittvagyok.org

A HAT Alapítvány HR munkacsoportjának vezetőjeként az önkéntes menedzsment, közösségi és vállalati kapcsolatépítés, sales feladatok és toborzás a kompetenciám, valamint Női Önismereti Műhelyt is tartok.

Legfőbb célom, hogy értéket teremtve legjobb képességeim szerint HOZZÁ TUDJAK TENNI VALAMI ÉRTÉKESET, KÖVETENDŐT mások életéhez egy olyan közösséghez tartozva, ahol az emberi értékek, az esélyegyenlőség és a nők társadalmi szerepvállalása és elismerése jelen van.

Szűcs Csaba

e-mail: sales@ittvagyok.org

Külsős munkatársunk, aki a GUDI webáruházzal foglalkozik.

Kuti-Pethő Réka

koordinátor

e-mail: reka@ittvagyok.org

Pályafutásom az ELTE-n indult, ahol nonprofit menedzser szakirányon diplomáztam, majd különféle szervezőkészséget igénylő munkakörökben gyűjtöttem tapasztalatot az évek folyamán.

2018. januárjában csatlakoztam az Alapítvány csapatához, ahol a civil közösség fejlesztése és a tudatos vásárlás népszerűsítése érdekében szeretnék lépéseket tenni.

Fontos számomra a hatékonyság növelése, a folyamatos fejlődés. Szeretem a rendet, átlátni, megérteni a rendszereket. Érdekel minden informatikai újdonság.